Deals-Market.gr

2310789489

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Blog - Deals-Market.gr

Find Us on...

Facebook Deals MarketInstagram Deals MarketGoogle+ Deals MarketTwitter Deals MarketPinterest Deals Market

Newsletter

Ενημερώσου για τις προσφορές μας!
Blog - Deals-Market.gr

Δωρεάν μεταφορικά

Προτεινόμενα προϊόντα

Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες Ανταλλακτικά OralB

Οι επισκέψεις στον οδοντίατρο είναι πάντα δυσάρεστες και πολυέξοδες. Μπορείτε όμως να τις αποφύγετε εύκολα ακολουθώντας τρία απλά βήματα για την φροντίδα της στοματικής σας υγιεινής, με τη σφραγίδα της Oral .

Προστατέψτε τη στοματική σας υγιεινή σε 3 απλά βήματα

 Έχει αποδειχθεί ότι η καλή στοματική υγιεινή είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη διατήρηση της καλής υγείας, καθώς σύμφωνα με σχετικές μελέτες τα χαλασμένα δόντια και ούλα συμβάλλουν σε μια σειρά νοσημάτων που ούτε θα φανταζόταν κανείς. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι επισκέψεις στον οδοντίατρο δεν είναι και πολύ ευχάριστες... Η φροντίδα των δοντιών μας λοιπόν δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και θέμα υγείας.

 

Τούτου λεχθέντος, ας δούμε ορισμένες απλές συμβουλές για την υγιεινή των δοντιών μας. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά οι ειδικοί συμφωνούν ότι ο καθένας μπορεί να φροντίσει τα δόντια του με μεγάλη αποτελεσματικότητα αρκεί να ξέρει τι κάνει!

 

3 βήματα για την προστασία των δοντιών σας με προϊόντα της Oral B

 

     Βήμα 1: Καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών μετά από κάθε γεύμα ή έστω πρωί - βράδυ για 2 λεπτά τουλάχιστον. Έτσι θα μπορέσετε να απομακρύνεται την πλάκα και τα υπολείμματα των τροφών που δημιουργούν την τερηδόνα στα δόντια, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρετε επιπλέον συστατικά, όπως το φθόριο, που δυναμώνουν τα δόντια και καταπολεμούν την πλάκα.

 

Tips:  1) Σωστή επιλογή οδοντόβουρτσας: Θα πρέπει σε συνενόηση με τον οδοντίατρο σας να επιλέξετε μία οδοντόβουρτσα που να ταιριάζει στις ανάγκες και τα δόντια σας. Αν “βαριέστε” το βούρτσισμα, μπορείτε να αγοράσετε μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για πιο αποτελεσμάτικο αλλά και ξεκούραστο βούρτσισμα. Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral B είναι από τις πιο αποτελεσματικές τις αγοράς, καθώς σύμφωνα με μετρήσεις, αφαιρούν έως και 100% περισσότερη πλάκα από μία κοινή οδοντόβουρτσα. Επιπλέον, σε κάποια μοντέλα θα βρείτε και κάποια πολύ χρήσιμα έξτρα χαρακτηριστικά, όπως χρονομετρητές βουρτσίσματος! Τέλος, ανταλλακτικά Oral B θα μπορέσετε να βρείτε σχεδόν πάντου.

2) Σωστή επιλογή οδοντόκρεμας: Η οδοντόβουρτσα δεν είναι παρά το ένα μέρος της εξίσωσης του βουρτσίσματος. Το άλλο είναι η οδοντόκρεμα. Πάλι θα πρέπει να επιλέξετε μία που να ταιριάζει με τα δόντια σας και τις ανάγκες τους. Μπορεί κάποιες να υπόσχονται και να προσφέρουν πιο λαμπερό χαμόγελο, αλλά να μην είναι τόσο καλές στην απολύμανση των δοντιών κι έτσι να μην είναι οι κατάλληλες για το στόμα σας. Γενικά, μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral B σε συνδυασμό με την κατάλληλη οδοντόβουρτσα, θα έχει έναν πολύ σημαντικό αντίκτυπο στη στοματική σας υγιεινή.

 

     Βήμα 2: Χρησιμοποιείστε οδοντικό νήμα: Για να ολοκληρώσετε τον καθαρισμό των δοντιών σας, οι περισσότεροι οδοντίατροι συνιστούν να χρησιμοποιήστε το οδοντικό νήμα της Oral B, το οποίο βοηθά να καθαρίσετε τα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων, εκεί δηλαδή που δεν μπορούν να φτάσουν οι ίνες της οδοντόβουρτσας σας. Χρησιμοποιήστε το οδοντικό νήμα τουλάχιστον μια φορά την ημέρα μετά από το βούρτσισμα για να έχετε μια ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά μικρά μεσοδόντια βουρτσάκια τα οποία θα βρείτε σε διάφορα πάχη. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για ασθενείς με οδοντιατρικές γέφυρες αλλά και για τον καθαρισμό κάτω από τις θήκες των δοντιών.

 

     Βήμα 3: Το στοματικό διάλυμα: Ένα καλό στοματικό διάλυμα αποτελεί συμπληρωματικό μέσο για τον σωστό καθαρισμό των δοντιών το οποίοι προσφέρει και φρέσκια αναπνοή, απαλλαγμένη από δυσάρεστες οσμές. Χρησιμοποιήστε το μετά το βούρτσισμα ώστε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα της αναπνοής σας και να ενισχύσετε την προστασία των δοντιών σας. Προτιμήστε τα φθοριούχα διαλύματα που περιέχουν και αντιμικροβιακούς παράγοντες. Τα στοματικά διαλύματα της Oral B θεωρούνται τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά από πολλούς επιστήμονες που ειδικεύονται στη στοματική υγιεινή.  Είναι ιδανικά όχι μόνο για την απολύμανση, αλλά και την λεύκανση των δοντιών κι έχουν πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση. Όποια επιλογή διαλύματος και να κάνετε όμως, θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι το στοματικό διάλυμα είναι μόνο συμπληρωματικό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει το βούρτσισμα των δοντιών και τη χρήση του οδοντικού νήματος.

 

Η στοματική υγιεινή είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση, που μας αφορά όλους. Βάλτε στην ρουτίνα της καθημερινότητας σας το βούρτσισμα και θα γλιτώσετε από τις συχνές επισκέψεις στον οδοντίατρο μαζί με τον πόνο αλλά και το μεγάλο κόστος που τις “συνοδεύει”. 

Τελευταία Άρθρα Blog

Αρκάδι: Η φυσική λύση για τον καθαρισμό των ρούχων και του σπιτιού σας

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, λέει η παροιμία. Τα φυσικά προϊόντα της εταιρείας Αρκάδι, καθαρίζουν τα ρούχα αλλά και το σπίτι σας κρατώντας μακρυά χημικά αλλά και αλλεργίες. Ας τα γνωρίσουμε!

Περισσότερα

Προστατέψτε τη στοματική σας υγιεινή σε 3 απλά βήματα με προϊόντα της Oral B

Οι επισκέψεις στον οδοντίατρο είναι πάντα δυσάρεστες και πολυέξοδες. Μπορείτε όμως να τις αποφύγετε εύκολα ακολουθώντας τρία απλά βήματα για την φροντίδα της στοματικής σας υγιεινής, με τη σφραγίδα της Oral .

Περισσότερα

Σας ενδιαφέρει η υγιεινή των ποδιών σας; Τα προϊόντα Scholl είναι για σας

Μπορεί να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, αλλά οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα υγιεινής με τα πόδια μας και γενικά δεν είμαστε και πολύ περήφανοι γι’ αυτά. Η Scholl όμως είναι εδώ για να μας βοηθήσει με όλα τα προβλήματα και να κάνει τα πόδια μας όμορφα και υγιή! 

Περισσότερα

Τα βρεφικά προϊόντα Suavivex και πως να τα βρείτε σε χαμηλές τιμές

Η αλήθεια είναι ότι στα βρεφικά προϊόντα οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Κάποια όπως προϊόντα, καταφέρουν και ξεχωρίζουν. Τα βρεφικά είδη Suavivex είναι από τα καλύτερα και πιο γνωστά στον κόσμο. Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε γι’ αυτά...

Περισσότερα

Πόσο σωστά καθαρίζετε τα δόντια σας; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη στοματική υγεινή

Πολλοί πιστεύουμε ότι η σωστή στοματική υγιεινή είναι μία πολύ βαρετή και χρονοβόρα υπόθεση. Η αλήθεια όμως είναι ότι δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δείτε πόσο απλή μπορεί να είναι η εξασφάλιση της στοματικής σας υγείας με τις κατάλληλες συμβουλές.

Περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διαλέξετε καθαριστικά σπιτιού

Κανείς δε θέλει να ζει σε ένα βρώμικο και ακατάστατο σπίτι γεμάτο βρώμικα πιάτα και ρούχα. Δείτε λοιπόν τι πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τα κατάλληλα καθαριστικά σπιτιού για εύκολο κι ευχάριστο καθάρισμα. Κάντε το σπίτι σας λαμπίκο εύκολα και γρήγορα με τα κατάλληλα καθαριστικά σπιτιού...

Περισσότερα

Κάντε τα ψώνια της εβδομάδας από τον καναπέ σας με το deals market

Τα ψώνια στο super market πλέον έχουν γίνει μεγάλη ταλαιπωρία καθώς αν θέλεις να ξοδέψεις τα λιγότερα χρήματα, θα πρέπει να πας σε πολλά και διαφορετικά μαγαζιά. Το deals market είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε όλα τα προϊόντα στις καλύτερες τιμές και μάλιστα χωρίς να βγάλετε τις πιτζάμες σας!

Περισσότερα

Προϊόντα Pampers: Η καλύτερη λύση για την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας

Τα προϊόντα Pampers λίγο πολύ όλοι τα έχουμε ακουστά. Τι είναι όμως αυτό που τα έχει κάνει να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου; Είναι και σήμερα η καλύτερη λύση για τα παιδιά μας; Ας το μάθουμε!

Περισσότερα

Ποιοί είμαστε...

To deals-market  δεν  είναι ένα απρόσωπο e-shop. Μέσα από το deals-market προσφέρουμε φιλική, προσωπική εξυπηρέτηση και βοήθεια σε κάθε πελάτη μας. Απαντάμε άμεσα και προσωπικά σε κάθε ερώτημα, προσπαθούμε να σας βρούμε πάντα αυτό που χρειάζεστε ακόμη και αν δεν το έχουμε εκείνη τη στιγμή άμεσα διαθέσιμο. Είμαστε συγκεκριμένοι άνθρωποι που θα σας συστηθούμε, θα μας γνωρίσετε και μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε.

Συνεχώς ψάχνουμε και εμπλουτίζουμε την συλλογή μας με ότι πιο φρέσκο έχει να προτίνει η παγκόσμια αγορά.

Έχουμε δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ που εσείς θα κάνετε τα ψώνια σας από την άνεση του σπιτιού, του γραφείου ή του...κινητού σας, όπου και αν είστε, κι εμείς θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!

Παραμένουμε στην διάθεσή σας,

Νίκη

Facebook

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή 8πμ – 4μμ

Τηλ/Φαξ: 2310789489

Email: orders@deals-market.gr

Διεύθυνση: 10χλμ Θεσ/νίκης - Νεοχωρούδας

Τ.Κ. 54500